About Zăvoi&blog

Acest blog își propune să încînte și să descînte simțurile cititorului cu diverse dulcețuri subiective care se încheagă, de celel mai multe ori, la cea de seară, în mintea autorului, după ce acesta a fiert la foc mic în cazanul cu filme.

Dacă doriți să contribuiți cu arome proprii la această peltea cinefilă îmi puteti scrie pe adrianazavoi@gmail.com sau să îmi lăsați un mesaj pe pagina de Facebook a Cinematecii.

Și acum, să vă povestesc cum se petrece, începînd de astăzi, legarea fructelor cu zahăr. Inspirată de un foarte frumos eveniment care a clocotit în toată blogosfera cinefilă îmi propun să vă încînt de acum în fiecare săptămînă cu cîte o temă, pe care să se bazeze toate filmele pe care le arunc în oală. Pentru început, filme care alintă urechea cu acorduri spaniole. Va urma, Asian Movies, apoi Italian Classic Movies, apoi …. something, something. Și după ce nu voi mai avea cum să învîrt aceste idei voi trece la altele sau ale altora.

Cît despre mine, autorul acestui blog și Zăvoi în același timp, vă spun doar că m-a născut cu două boli grave, care s-au acutizat în timp și au devenit obsesii: pentru cinematografie și pentru… pisici. Ambele sunt bune de tot felul, numai bune să fie.

5 thoughts on “About Zăvoi&blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s